AVOIN KUTSU Strategiasuunnittelun viikonloppuun 18.-20.10.2019

SKHHry
Viestit: 6
Liittynyt: 16 Huhti 2019, 20:44

AVOIN KUTSU Strategiasuunnittelun viikonloppuun 18.-20.10.2019

Viesti Kirjoittaja SKHHry »

Tämä on kutsu: Yhdistyksen vanhat ja uudet aktiivit kutsutaan Strategiasuunnitteluviikonloppuun Tanhuvaaran Urheiluopistolla pe 18.10.-20.10.2019 Omavastuuhinta viikonlopulle on 40 e /hlö. Yhdistys maksaa muilta osin matkat, asumisen ja ruuat. Huom. Myös saunailta perjantaina!

Osallistuminen edellyttää vakaata halua sitoutua yhdistyksen toimintaan ainakin jollain osa-alueella myös tulevaisuudessa. Lisäksi kutsumme paikalle myös kaikki vanhat keppihevosharrastuksen aktiivit kertomaan kokemuksistaan ja jakamaan vuosien varrella kertynyttä tietotaitoaan. Myös "lopettaneet" sennut ovat erittäin tervetulleita!

Ilmoittaudu mahdollisimman pian! Paikkoja on varattu 15 hengelle. Linkki ilmoittautumislomakkeelle: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoi ... 720026D9D3

Viikonlopun aikana tehdään linjauksia lajin tulevaisuudesta ja mm. SKHH ry:n roolista kansainvälisessä toiminnassa. Lisäksi mietimme viestintää ja päivitämme yhdistyksen kotisivut. Keskustelemme myös valmennus- ja tuomarointiasioista. Tehdään myös vuoden 2020 SM-kisojen alustava työryhmä- ja vastuualuejako. Viikonlopun ohjelmaan kuuluva Suomen keppihevosharrastajat ry:n hallituksen kokous on kaikille avoin ja kaikilla on puheoikeus, mutta äänioikeus/päätösvalta tietenkin vain hallituksen jäsenillä/varajäsenillä.

Keppihevosia voi ottaa mukaan, mutta lähinnä keskitymme kokouksiin ja ryhmätyöskentelyyn. Kyseessä ei siis ole ratsastusleiri, vaan strategiaan keskittyvä seminaari.

Saapumisen Savonlinnaan tulisi tapahtua viimeistään perjantaina klo 14.30 junalla, josta kimppakyydillä loppumatka, tai suoraan Tanhuvaaran klo 15 mennessä. Henkilöautokimppakyytejä pyritään kokoamaan pääkaupunkiseudulta, Pirkanmaalta ym. suunnista tuleville.

Junaliput, bussiliput ym. voidaan tilata suoraan yhdistyksen piikkiin. Lähetä tarkat tiedot skyhdistys@gmail.com:iin siitä, kuka matkustaa ja mistä mihin milloin (muista kertoa puhelinnumerosi, johon mobiililipun voi lähettää) niin Heidi B-V ostaa liput ja maksaa ne yhdistyksen tililtä. Itse ostetuista lipuista tuo kuitti/muu kirjanpitoon kelpaava tosite Heidille, niin saat rahasi takaisin. Polttoaineet korvataan km-korvauksina.